Oppdragsavtale
Lage en oppdragsavtale i Broker
Oppdatert over en uke siden

For å finne Oppdragsavtalen

Du kan finne Oppdragsavtalen både:

• Når du står i befaringspresentasjonen, ved å klikke på Oppdragsavtale til høyre i menyen

• Når du står på et kundekort, ved å klikke på Skiftenøkkelsymbolet og velge Oppdragsavtale

Etter at et tilbud er laget, genereres et avtaleutkast automatisk og henter nødvendig informasjon.

• Eierdata hentes fra Eiendomsverdi, mens eiendomsdata og tilbudsdetaljer legges til automatisk. Dette inkluderer også fremdriftsplanen og avtaletekster tilpasset den spesifikke eiendomstypen.

Fullfør oppdragsavtalen

• Her ser du de ulike delene av avtalen. Grønne felt indikerer at alt er klart, mens gule felt betyr at noe må fylles inn manuelt.

• Fullfør de gule feltene. Klikk på de gule feltene og legg til manglende informasjon.

• Etter å ha fullført et avsnitt, bruk den pilen nederst til venstre for å fortsette.

• Når alle felt i sammendraget er grønne, kan du forhåndsvise avtalen for kunden ved å trykke på Øyesymbolet nederst.

• Se over avtalen og trykk på Papirflysymbolet for å sende.