Bruke Broker på Visning
Oppdatert over en uke siden

Når du står på startsiden, klikk på riktig oppdrag.

Velg deretter fanen Visning. Nå vil du se en oversikt over alle visningsdeltakerne, sortert etter dato og tidspunkt for deres påmelding.

For å bekrefte oppmøtet, klikk på tidspunktet og velg

Når en visningsdeltaker ankommer og er identifisert, klikk på deres tidspunkt for å bekrefte deres oppmøte. Dette vil endre tidspunktets farge til grønt, noe som indikerer at deltakeren har møtt opp.

Umiddelbart etter bekreftelse vil interessenten motta en SMS som sier: "Takk for din interesse, vedlagt finner du salgsoppgaven samt link til budsjema".

Endre eller slett påmelding

Om nødvendig kan du endre deltakerens påmeldingsinformasjon eller slette påmeldingen helt. Det gjør du ved å klikke på tidspunktet ved siden av dem, og velge Endre påmelding eller Slett påmelding.

Registrer uanmeldte deltakere

Hvis en deltaker dukker opp uten forhåndspåmelding, kan du enkelt registrere dem:

• Klikk på de tre prikkene ved siden av den aktuelle visningsdatoen.

• Legg inn deltakerens telefonnummer.

• Klikk på "registrer meg" for å fullføre registreringen.

Mobilvennlighet

Broker er optimalisert for mobile enheter. Dette betyr at du kan utføre alle disse trinnene like enkelt på en smarttelefon eller nettbrett.