Broker App
Oppdatert over en uke siden

Broker i App-format

Du kan nå ha Broker som en egen app på hjem-skjermen på mobilen.

Med vår nye meny på mobilen så vil dette gi deg som bruker en mye bedre brukeropplevelse.

Du vil da kunne aktivere push-varslinger slik at Broker kan gi deg direkte gi deg varslinger på kommende aktiviteter direkte på mobilen.

Vi har støtte for både iOS (15.0 og nyere) og Android. Se nedenfor hvordan ta dette i bruk.

iOS - Installere Broker-appen

1. Åpne safri på iPhone/iPad og gå til din Broker-url. Logg så inn i Broker.

2. Legg til Broker på hjem-skjermen for å få den beste app-opplevelsen.
    Trykk på dele-ikonet og "Legg til på hjem-skjerm"

3. I neste vindu vil du kunne gi appen et valgfritt ønsket navn eller la den være "Broker", og deretter trykke på "Legg til". Da vil du få en egen app på din hjem-skjerm på iPhone/iPad.

Android - Installere Broker-appen

1. Gå til din nettleser på mobilen. Gå til din Broker-url. Logg så inn i Broker.

2. Når du har fått logget inn, så kan du velge menyen oppe til høyre i din nettleser.

3. Inne på denne menyen, så velger du "Legg til på startsiden" for å legge til Broker på din startside på mobilen.