Ringelisten i Broker
Oppdatert over en uke siden

Ringelisten på startsiden i Broker gir deg oversikt over potensielle salg.

Dagens

Under Dagens finner du dine potensielle nye oppdrag som du skal kontakte i dag.

Oppfølging

Under Oppfølging ser du potensielle salg som skal kontaktes i fremtiden. Det kan være leads som du skal kontakte i morgen, eller et år frem i tid

Overtid

Under Overtid havner leads som du ikke lyktes med å kontakte eller booke en ny oppfølging med fra dagen før. Etter én dag i Overtid flyttes kontakten til UFG (Up For Grabs) for ditt kontor eller din avdeling.

UFG (Up For Grabs)

Under UFG kan hvem som helst plukke et lead. For å ta et lead fra UFG-listen trykker du på leadet og velger Ta dette. Det blir da lagt i listen din som Dagens.

Trykker du på de tre prikkene oppe til høyre på en lead som ligger i Dagens, Oppfølging eller Overtid kan du selv sende leadet til UFG.