DIGIPROSPEKT | Digital Salgsoppgave
Bestilling av Digital salgsoppgave via Core
Oppdatert over en uke siden

Slik bestiller du en digital salgsoppgave via Core:

• Logg inn i Core. Finn det aktuelle oppdraget og klikk på "Markedsføring", deretter "Godkjenn og publiser digital salgsoppgave".

• Gå gjennom salgsoppgaven og forsikre deg om at all informasjon er inkludert. Hvis du gjør endringer i Core, må du bruke "refresh"-knappen for å hente inn den nyeste informasjonen.

• Velg vedleggene som skal inkluderes i bunnen av salgsoppgaven. Disse vil bli sammenslått til ett dokument. Du kan også endre rekkefølgen på dem hvis du ønsker det.

• For å sende en korrektur til kunden, klikk "Kopier lenke" og send linken til selgeren via e-post.

• Vedlegg som legges i mappene "Vedlegg" og “Salgsoppgave” under "Filer" i Core blir tilgjengelige for den digitale salgsoppgaven.

• For å godkjenne og publisere salgsoppgaven, klikk “Godkjenn nå”.

• Hvis salgsoppgaven allerede er godkjent, klikk "Publiser på nytt" for å lage en ny versjon.

• Den nyeste versjonen vil bli sendt på e-post til alle interessenter på oppdraget som har gitt sitt samtykke.

• Den siste versjonen av salgsoppgaven blir presentert under "Markedsmateriell" i Core.

• Den sammenslåtte arkivversjonen blir lagret under "Filer" > "Digital salgsoppgave" i Core.