Bestilling av forsikring
Oppdatert over en uke siden

Det finnes ulike måter å bestille boligselger- og boligkjøperforsikring på - avhengig av hva slags integrasjon ditt foretak har.

Bestilling via fanen "Forsikring"

1. Gå til fane for Forsikring på et oppdrag.

2. Velg “Ja” i dropdown for Skal selger ha boligselgerforsikring i ibox Boligselgerforsikring.

3. Trykk på Ny bestilling (Bestilling åpnes i ny fane)

4. Du kan se status og informasjon om bestillingen i samme boks du gjorde bestillingen fra.

Bestilling via fanen "Tjenester"

1. Gå til fanen Tjenester på et oppdrag

2. Finn riktig forsikring og klikk på Ny bestilling

3. Bestillingen åpnes i ny fane - fullfør bestillingen

4. Du kan se status og informasjon om bestillingen i samme boks du gjorde bestillingen fra.

Bestilling via sjekklisten

1. Åpne bestillingspunkt ved å klikke på punktet

2. Klikk på "Ny bestilling"

3. Bestillingen åpnes i ny fane - fullfør bestillingen

4. Punktet (og tjenesten) vil oppdateres med status når det sendes fra forsikringsagent. Du kan alltid klikke på "Gå til bestilling" for å sjekke bestillingen