Bestilling av firmaattest
Oppdatert over en uke siden

For å bestille en firmaattest gjør du følgende:

1. Naviger til en kontakt av typen Firma, under fane Bedrift.

2. Vis de skjulte knappene i toppen av firmaets ibox (øverst til høyre i iboxen) og trykk på Bestill ny firmaattest.

3. Se at tidspunktet for nyeste dokumentbestilling har oppdatert seg i bunnen av samme ibox, og trykk på lenken for å vise dokumentet.

Navigér til fane for Filer på kontakten, og vis at dokumentet ligger i mappen Dokumenter.