Oppgjørsstatus på eiendom
Oppdatert over en uke siden

Når et oppdrag passerer budaksept, eller har blitt formidlingsført på en annen måte, vil det automatisk dukke opp et nytt felt for Oppgjørsstatus i toppmenyen til oppdraget. Den initielle oppgjørsstatusen oppdraget har vil være av statustype “Venter”, men kan ha forskjellige navn (Som f.eks Formidlingsført) alt ettersom hva som er satt opp.

• Oppgjørsstatusen på oppdraget brukes til å indikere hvor i oppgjørsprosessen oppdraget er. Man kan oppdatere oppgjørsstatus på eiendommen ved å klikke på den nåværende oppgjørsstatusen i toppmenyen, og velge blant tilgjengelige statuser.

• Legg merke til at oppgjørsstatusen du velger kan ha krav om at visse sjekklistepunkter er fullført før du kan bytte til statusen. Du vil isåfall få en feilmelding med manglende sjekklistepunkter når du forsøker å oppdatere oppgjørsstatusen på oppdraget.