Generere oppdragsnummer - Statusendring fra Befaring til Oppdrag Akseptert
Generere oppdragsnummer - Statusendring fra Befaring til Oppdrag Akseptert
Oppdatert over en uke siden

Før du kan opprette et oppdrag med oppdragsnummer, må følgende kriterier være oppfylt:

• Selger må være registrert under fane for Nøkkelinfo, iBox for Selger/Hjemmelshaver.

• Oppdraget må ha en hovedmatrikkel.

• Eventuelle påkrevde sjekklistepunkter må være utført/avhuket.

Merk!

Det er ikke mulig å endre Sakstype, Oppdragstype, Eierform eller Eiendomstype etter at oppdraget har fått oppdragsnummer (med mindre du har spesielle tillatelser), så pass på at disse er korrekt!

Endring av status skjer ved å navigere inn på oppdraget (Via f.eks toppsøket, Avansert søk, hovedfane for Oppdrag…) og deretter ved å klikke på den nåværende oppdragsstatusen i toppmenyen til oppdraget, som da vil åpne en pop-up.

• I pop-up velger man ønsket status fra en liste over tilgjengelige valg (hvilke statuser man kan endre til er basert på statusen oppdraget har fra før).

• Om man velger Oppdrag akseptert (eller lignende status) for å gi oppdraget oppdragsnummer vil man også måtte bekrefte sluttdato for oppdraget.

• Oppdragsnummeret vil bli synlig øverst i eiendomsbildet og status er endret.