Føring av dokument i depotjournal
Oppdatert over en uke siden
  • I fane for Journal på eiendommen, iBox Depotjournal

• klikk + Legg til nytt dokument

• Pop-up fylles ut med grunnleggende data som type dokument, status, depotsted osv. klikk Lagre.

• Side 2/2 i pop-up gjelder kun dersom pantedokumentet skal føres på/deles med andre eiendommer også, f.eks. ved nybygg.

Endre status på dokumentet

• Huk av for innslaget i tabellen, og velg Endre status, hvor du kan endre til ønsket ny status på dokumentet og depotsted.

• Om du klikker på pilen ved depotjournalnummeret vil du kunne se historikken for status til dokumentet.

Å endre registreringen eller legge til en kommentar på allerede opprettet registrering kan enkelt gjøres ved å huke av for journalinnslaget og velge Endre.