Generelt om Core
Kommunikasjon (E-post og SMS) i Core
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å sende ut kommunikasjon (E-post, SMS) en rekke steder i Core, basert på situasjonen man er i. Noen av disse er:

• Fane for Kommunikasjon, hvor man kan åpne pop-up for utsending av SMS eller pop-up for utsending av e-post.

• Relevante sjekklistepunkter, hvor man kan trykke på et ikon og åpne en ferdigopprettet e-post/SMS, hvor man kan gjøre manuelle endringer til innhold og mottakere om ønskelig.

• Via iBox for Selger/Hjemmelshaver eller Kjøpere, med knapp for Send SMS til alle og Send Epost til alle.

• Via Interessentlisten, ved å huke av for relevante mottakere og deretter velge Send salgsoppgave, Send SMS eller Send e-post.

Fanen for Kommunikasjon på oppdraget inneholder også en historikk over sendte SMS-er og e-poster for dette oppdraget.

I pop-up-vinduet for utsending av SMS kan du søke opp hvilke mottakere du ønsker at skal få SMS-en. Du kan også velge å bruke en mal for SMS-innholdet, skrive en manuell melding eller kombinere begge deler.

I pop-up for utsending av epost har man samme mulighetene, i tillegg til mer frihet når det kommer til hvordan innholdet i eposten er utformet. Man kan også definere om mottaker skal være normal epostmottaker, CC eller BCC. I tillegg til dette kan man legge til vedlegg i eposten, enten lastet opp fra egen enhet, eller hentet fra filsystemet på oppdraget.