Oppdragsavtale i Core
Oppdatert over en uke siden

Dokumentet opprettes basert på informasjon lagt inn på oppdraget under fane Betingelser, dvs. provisjonsmodell, prisantydning, pris per visning og selgers kostnader f.eks. tilretteleggingsgebyr, innhenting av informasjon offentlig/forretningsfører etc. Navnet på malen for oppdragsavtale vil kunne variere.

Opprettelse av Oppdragsavtalen kan skje på to måter:

1. Via sjekklisten, der malen ligger knyttet til et sjekklistepunkt. Ved å klikke på malen, åpnes malen i et nytt vindu hvor man kan gjøre endringer. Etter dette kan dokumentet hentes opp igjen i fane Dokumentmaler (Hvor man også kan gjøre manuelle endringer i etterkant).

Via fane Dokumenter => Dokumentmaler, på oppdraget. Klikk på menyen i høyre hjørne og velg Legg til mal. Søk etter ønsket mal i pop-up-vinduet, og velg fra listen. Valgt dokument åpnes i ny fane og har flettet informasjon fra oppdraget, slik at man kan gjøre endringer (husk å lagre).