Laste opp bilde på bruker i Webmegler

Her lærer du hvordan du laster opp et bilde på din bruker i Webmegler

Oppdatert over en uke siden

Du kan laste opp et bilde av seg selv som kan brukes i Finn annonser eller for oppdatetering av egen hjemmeside.

Slik går du frem:

• Velg annet -> min profil -> mitt bilde

• Naviger deg frem til mappen der bildene ligger og velg denne.

• Klikk på det aktuelle bilde.

• Velg type "Bilde av megler" dersom det er bilde av megler Velg type "logo signatur" dersom det er signaturen som lastes opp.

• Dersom det er bilde av megler som lastes opp, skal overskrift være "megler". Dersom det er signatur, skal det overskrift være "Signatur".

• Trykk lagre.

• Trykk deretter "Registrer bilde".

• Megers bilde og/eller signatur lastes da opp til din profil i Webmegler (må utføres pr. avdeling du har tilgang til)

• Bilde brukes på hjemmeside eller i annonsene til Finn.

• Signatur brukes stort sett i maler der det er tilrettelagt for Flettekoder fm. signatur