Sletting av authcookies

Hvordan slette authcookies dersom Webmegler henger.

Oppdatert over en uke siden

Hvis Webmegler henger seg opp kan du følge stegene under:

• Logg helt ut av Webmegler.

• Åpne Internet Explorer om dere har det installert

• Inne i Internet Explorer - Trykk på tannhjulet oppe til venstre. Velg så Sikkerhet og deretter Slett leserlogg

• I neste vindu behøver du kun å ha markert følgende: Informasjonskapsler og nettstedsdata.

IE Slett 2

Etter du har gjort dette i Internet Explorer, så kan du åpne Webmegler igjen.

• Trykk deg inn i passordboksen, og du kan trykke CTRL+S.

• Da skal du få opp følgende vindu, og du kan trykke på "Fjern Authcookie" og "Refresh".

WM authcookie
  • Nå kan du lukke hele Webmegler, og starte det på nytt.

• Logg inn som vanlig, og forsøk å gjør det som tidligere ikke fungerte.

Dersom dette ikke løser problemet kan det være at vi trenger deg på TeamViewer hos oss. Vennligst kontakt support.