Administrator
Admin sjekklisteoppsett - automatisk endring av status i Core
Admin sjekklisteoppsett - automatisk endring av status i Core
Oppdatert over en uke siden

For å endre et sjekklistepunkt som omhandler statusbytte til at status i Core også oppdateres automatisk går du inn på administrator og deretter sjekkliste.

Finn sjekklistepunktet i oppsettet.

Scroll ned til punktet som heter formler og trykk på +Ny.

Legg inn oppdragsstatus dersom det skal gjelde et oppdrag eller oppgjørsstatus dersom det skal gjelde for oppgjør. Velg hvilken statustype som skal aktiveres når sjekklistepunktet hukes av. I dette eksemplet har vi valgt status Markedsføringsklar.

Under oppdragsstatus velger du alle typer salg/oppdrag dette skal gjelde for. Et tips er her å sjekke hvilke oppdragstyper sjekklistepunktet er satt opp til å gjelde for.

Trykk deretter lagre.

Neste gang megler huker av i sjekklisten for at status er satt til markedsføringsklar endrer dette også statusen på oppdraget i Core til markedsføringsklar.