SPRING | Marknadsmateriell
Oppdrag
Legg til nytt vedlegg i lagret dokument (oppdrag fra Core)
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har opprettet en salgsoppgave i Spring, lagret den, og deretter ønsker å legge til vedlegg i salgsoppgaven, begynner du med å importere dem fra meglersystemet. 📃

I objektdata kan du se hvilke vedlegg som er importert til Spring. I dette eksempelet er 'Vedlegg 3' nytt.

Klikk på "Vis forskjeller" for å oppdatere dokumentet til de aktive dokumentene i objektdata.

Du kan her velge å oppdatere dokumentet ved å klikke "Ja".

Klikk på "Se forskjeller" for å se forskjellen mellom det nåværende dokumentet og hvordan det vil se ut når du oppdaterer det med de aktive vedleggene. Hvis du ønsker oppdateringen som vist på bildet, klikker du på "Informasjon" og deretter "Ja".

Dokumentet åpnes deretter, og vedleggene er korrigert. 💫