Brukeradministrasjon
Feilmelding: Kunne ikke finne noen bruker i Core som er koblet til Visma Connect-kontoen med e-post: ....
Feilmelding: Kunne ikke finne noen bruker i Core som er koblet til Visma Connect-kontoen med e-post: ....
Oppdatert over en uke siden

Dersom du forsøker å logge inn i Core, og får feilmelding: Kunne ikke finne noen bruker i Core som er koblet til Visma Connect-kontoen med e-post: .... har du følgende alternativer for å logge inn:

Bruk gammelt brukernavn/passord

Dersom du tidligere hadde innlogging til Core med et brukernavn og passord, kan du velge å bruke dette til innlogging. Det vil da knyttes til din Visma Connect-bruker

Få engangskode på SMS

Skriv inn ditt mobilnummer og verifiser din bruker med koden får tilsendt.

Få engangskode av administrator

Administrator i din kjede kan gå inn i Core og generere en unik engangskode for deg. Denne limer du inn i feltet for å opprette brukeren.