Bud
Registrere interessent og bekreftet ID i Core - bud
Oppdatert over en uke siden

Dersom du skal registrere inn et bud manuelt i Core, må du først registrere inn kunden som interessent dersom kunden ikke ligger på listen fra før av.

Dette gjør du ved å gå inn på meny for interessenter og trykke på +Interessent

Deretter legger du inn kunden enten via søk eller ved å trykke på + for å registrere inn en ny person i systemet.

For å få lagt inn bud i Core må du også ha bekreftet ID på kunden. Dette kan du legge inn ved å klikke deg inn på kontaktkortet til kunden og gå inn på meny for legitimasjon.

For å legge til ID manuelt trykker du på + Legg til legitimasjon

Huk av for signatur og legitimasjon, sett utløpsdato litt fram i tid, last opp bilde av ID til kunden og huk av for aksepter.

Da har du bekreftet legitimasjon til kunden på sak i Core og alt er klart for å registrere inn budet under meny for budgiving på oppdraget.