Bud
Kupping - Hvordan registrere boligen som solgt i Core.
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har et tilfelle der selger har akseptert bud direkte fra en interessent, kan du følge denne oppskriften for å få dette registrerte inn i Core:

• Dersom kunden ikke er registrert inn på oppdraget i Core fra før av, må du først legge kunden til under interessenter og deretter legge inn bekreftet ID på kunden. Klikk på denne linken for å få en beskrivelse av hvordan du gjør dette.

Start med å trykke på + bud inne på meny for budgiving på oppdraget. Legg inn kunden som har kjøpt boligen og fjern avhuking for at du trenger bekreftelse fra budgiver. Velg annet under meny for Budkanal, da kan du legge inn en kommentar på at dette er et bud som er gitt direkte til selger.

Registrer inn beløp, tidspunkt for når selger mottok budet, ønsket overtakelse og eventuelle forbehold. Akseptfrist lar du stå tom, siden dette er et bud som allerede er akseptert av selger.

Etter at budet er ferdig registrert fjerner du avhuking for at selger, budgiver og interessenter skal varsles via sms. Deretter trykker du på lagre bud.

Etter at budet som selger mottok er registrert i systemet, trykker du på aksepter for å formidlingsføre eiendommen. Her fjerner du avhuking for at du trenger bekreftelse fra selger. Da får du opp et felt der du kan lage et notat som redegjør for at aksept er allerede gitt direkte til budgiver.

Fjern avhuking for at selger/kjøper/andre budgivere skal motta sms ved aksept av bud.

Helt til slutt så trykker du på aksepter slik at eiendommen blir formidlingsført i Core.