CORE | Fagsystem
Administrator
Administrasjon av Systemmeldinger
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen får du en kort introduksjon til hvordan du legger til, endrer og fjerner Systemmeldinger i Core. Dette krever administratorrettigheter.

Det meste av SMS og E-post som sendes ut fra Core sendes ut med brukerens e-postadresse eller telefonnummer som avsender. Det er kun noen meldinger som sendes ut med Core-basen som avsender.

• Gå til fanen Administrator og velg Systemmeldinger

• Scroller du nedover, får du opp en rekke mulige systemmeldinger du kan lage eller gjøre endringer i, for eksempel budmeldinger

• Velg Utsendingstype (enten SMS eller Epost)

• Velg riktig Hendelse som skal utløse utsending (når vil du at denne meldingen skal sendes ut?)

• Velg Mottakertype (Hvilken rolle på oppdraget vil du at skal motta meldingen?)

• Velg om meldingen skal være Aktivert eller Deaktivert

Skriv deretter inn teksten du ønsker at skal fremkomme i meldingen.

• Klikk på Legg til flettefelter til høyre på meldingen for å velge flettefelter som skal hente informasjon fra det relevante oppdraget.

Når du er fornøyd, klikk på Lagre.

Nå kan du for eksempel endre Utsendingstype til Epost, og skrive en tilsvarende melding der, dersom du ønsker at Budgiver skal motta både SMS og Epost om Nytt bud.

Systemmeldinger er globale, og gjelder for hele kjeden/Core-basen. Det er ikke mulig å ha egne systemmeldinger for enkelte foretak eller avdelinger i basen.