CORE | Fagsystem
Markedsføring
Legge til område på oppdraget
Oppdatert over en uke siden

"Område" er et felt i Core som kan fylles ut, og som ofte vises i digital annonsering (f.eks. Wave og Digiprospekt).

Områder er ikke forhåndsdefinert - du kan selv definere områder.

For å legge til område på et oppdrag, gjør følgende:

1. Gå til fanen Nøkkelinfo

2. Bla ned og åpne boksen Adresse

3. I feltet Område og Område i markedsføring kan du søke opp området du ønsker å markedsføre oppdraget med

Område: Brukes for å gruppere oppdragene i geografiske områder uten å ta hensyn til hvordan det skal fremstå i markedsføringen

Område i markedsføring: Navnet på området er beregnet for finn-annonsen, salgsoppgaven, digital annonsering osv.

Finner du ikke området du trenger?

1. Dersom du ikke finner riktig område - klikk på + Nytt område

2. Skriv inn området og trykk på lagre

3. Du kan nå velge det fra dropdownmenyen

Nytt område er ikke personlig. Det du legger inn her er globalt for alle i kjeden