Gjentakende visning

Innstillinger som må være på plass for gjentakende visning

Oppdatert over en uke siden

For at gjentakende visning skal oppdateres korrekt fra Core til Finn.no må følgende være på plass:

1. To-veis sync med Exchange må være påskrudd i Core.
(To-veis sync slås på slik: Gå til Innstillinger i Core -> Innstillinger for Microsoft Exchange -> Kalendersynkronisering -> Synkroniser alle aktiviteter mellom Core og Outlook.)

2. Aktivitet for gjentakende visning må opprettes slik at den har en starttid og en sluttid. Starttid og sluttid kan ikke være likt tidspunkt. Eksempel kan visningen opprettes med en starttid kl. 12:00 og slutttid kl. 13:00.