Redigere egen bruker i Core

Se hvordan du enkelt redigerer egen bruker i Core, f.eks. navn, e-postadresse, telefonnummer, tittel og bilde

Oppdatert over en uke siden

For å redigere din egen profil, klikk på person-ikonet ved Core-logoen.

Informasjonen om deg her, vil kunne flettes i dokumentmaler, e-post og SMS-kommunikasjon i Core, til digital annonsering i Wave, eller salgsoppgaven i Spring. Informasjonen sendes også ofte til hjemmeside.

PS! For noen foretak er det kun Daglig Leder som kan redigere de ansatte.

Klikk på Rediger kontakt for å endre informasjonen.

Dersom du ønsker å laste opp et nytt profilbilde, velg Oppdater profilbilde.

Her kan du endre følgende informasjon:

• Navn

• Fødselsnummer (nødvendig for elektronisk signering)

• Beskrivelse av deg selv

• Telefonnummer

• Epost

• Adresse

Klikk på Neste for å redigere videre

På siden her kan du endre:

• Tittel

• Initialer

• Ansattnummer (kan være knyttet til lønnsystem, hvis dere har denne integrasjonen)

• Standard følge

Klikk på Oppdater kontakt for å lagre.