Bruk av Kundeweb for å trygt dele filer og dokumenter
Oppdatert over en uke siden

Når et oppdrag registreres, vil det automatisk genereres en unik link til Kundeweb for dette oppdraget. Linken finner du ved å stå på oppdraget, gå til fanen Markedsføring og scrolle ned til Lenker

Kundeportalen er et trygt sted å dele dokumenter med kjøper og selger.

Når du registrerer inn rollen “Selger” på en kontakt på oppdraget, vil personen automatisk få tilgang til dokumenter som er delt med selger. Du deler dokumentene via filer, her krysser du av for de filene du vil dele, høyreklikker og velger del med selger.

Når en eiendom er solgt vil alle som er registrert inn med rollen kjøper få tilgang til dokumenter du deler. Kundeweben er et fint sted for å sørge for at kjøper får tilgang til alle dokumenter de har krav på som f.eks:

• Vedlegg iht. salgsoppgave og kjøpekontrakt

• Budjournal

• Akseptbrev

• Utkast til salgsoppgave

Under filer velger du alle dokumenter du skal dele med kjøper, høyreklikker og velger del med kjøper.

Når kjøper eller selger logger inn på Kundeweb får de tilgang til dokumentene som er delt med dem på det aktuelle oppdraget. Kjøper har tilgang til dokumenter i minimum 10 år etter kjøpet, samme tidsperiode som foretaket er pliktig til å arkivere dokumentasjonen iht. lovverket.