CORE | Fagsystem
Bud
Budgiver: Gi bud via Kundeweb
Oppdatert over en uke siden

Hvordan bruke kundeweb som budgiver?

Budgiver får tilgang til Tide enten via å trykke på “Gi bud” fra boligannonsen eller ved at megler sender linken til de direkte via SMS/e-post.

Dersom de ikke har vært logget inn i Kundeweb tidligere må de opprette en bruker først.

For å kunne legge inn bud må de først fylle ut informasjon til budgiverskjema som de finner under menyen i Kundeweb.

Her legger kunden inn personalia på seg selv, info om finansiering og rådgiver og deretter legitimerer seg via BankID. Når dette er utfylt er de klare for å legge inn budet.