BROKER | CRM
Opprette en bruker i Broker

Om det er første gangen du logger inn, så må du registrere en bruker. Følg disse stegene for å sikre at det blir rett.

Oppdatert over en uke siden

Om det er første gangen du logger inn i broker, så må du registrere en bruker som da blir koblet sammen med din bruker i fagsystemet.

Det gjør du ved å gå til din versjon av Broker i nettleseren. Det burde se sånn her ut:

Trykk så på "Sign up now" lengst nede til høyre i dialogboksen.

Fyll inn samme epostadresse som du benytter i fagsystemet, om det ikke stemmer overens, så kommer ikke din bruker til å kobles på korrekt måte.

Trykk så på "Send verification code", du får innen noen sekunder en kode til din epost som du nettopp skrev inn.

Fyll inn koden i feltet og trykk på "Verify code".

Om du behøver å få en ny kode, så kan du trykke på "Send new code".

Om du har skrevet korrekt kode, så får du en verifisering på tekst på det, og kan nå fylle inn ditt ønskede passord.

Passordet må være minst 8 karakterer langt og oppfylle minst 3 av disse kravene.

• en liten bokstav

• en stor bokstav

• et tall

• et symbol

Når du har fylt inn ønsket passord, så kan du trykke på "Create".

Om du ikke sendes videre eller får en feilkode "Authentication failed" vil det si at skjedde noe feil med synk av din konto. Send da gjerne inn en henvendelse til vår support på support.realestate@visma.com, så ser vi på det 🕵️‍♀️🕵️

Gratulerer, du kan nå begynne å jobbe i Broker!🙌