Salgstekst i Core
Oppdatert over en uke siden

Slik bygger du opp salgsteksten din i Core:

Når du står på et oppdrag, gå til fanen Beskrivelse

Øverst vil du kunne utvide feltet "Heftelser i eiendomsretten / festeretten"

• Her legges servitutter inn automatisk fra grunnboken - eller du kan legge til selv ved å klikke på Ny servitutt

• For å inkludere i salgsoppgaven - klikk på de tre prikkene til høyre, og velg "Sett til publisering"

I fanen Beskrivelse, under servitutter, finner du områder for Salgstekst og Takstinfo, som du fyller inn basert på informasjonen du har innhentet.

Du finner flere verdifelter for utfylling i fanene Betingelser og Boligens Økonomi

• I fanen for Betingelser finner du bla. felter for Pris, Salgsdata og Omkostninger.

• I fanen for Boligens Økonomi finner du bla. felter for Forretningsfører, Formuesverdi og Fellesgjeld

Når du har fylt inn all relevant info, gå til fanen Markedsføring og feltet Dynamisk Salgstekst

• Her vil informasjonen du har fylt inn i fanen Beskrivelse, flettes inn i salgsoppgaveteksten

• I kolonnen til venstre ser du alle overskriftene. Klikker du på en av de kan du redigere teksten. Klikk på forhåndsvisning på feltet for å sjekke at flettekodene flettes inn riktig i teksten

• Du kan også klikke på forhåndsvisning øverst for å se hele salgsteksten samlet