NYHETSBREV | Visma Real Estate
Nye regler om arealbeskrivelse

Gjeldende fra 1/1-24

Oppdatert over en uke siden

Gjelder kunder som bruker Wave, Spring, og Marketing Studio

I forbindelse med de nye reglene for Areal beskrivelse fra 01/01/24, trenger vi informasjon fra dere dersom deres malverk skal inneholde disse beskrivelsene, og eventuelt hvilke maler dette gjelder.

Endringene vil gå ut på å få lagt til muligheten for å velge de nye arealbenevnelsene i malene

For å bestille malendringer, er det viktig at vi får en god beskrivelse på hvilke maler som skal endres, og hvilke arealfelt som skal være mulig å bruke i malene.

For Webmegler kunder vil det komme nye felter for areal under fjærpennenen.

Dette arbeidet er fakturerbart etter samme pris som malendring.

Bestillingen kan sendes til: marketingstudio@visma.com