Kalendersynkronisering: Android (Google Calendar)
Oppdatert over en uke siden

NB! Offisiell hjelpeinformasjon fra Google finnes her: https://support.google.com/calendar/answer/37100?hl=no

For å abonnere på en kalender i Android, må en legge til kalenderen i den Google-kontoen en benyttet når en konfigurerte telefonen. Derfor er det ikke en egen veiledning for Android.

Begynn med å logge deg på Google Calendar på http://calendar.google.com. Dersom du ikke har en Google Calendar-konto fra før, kan du bli ledet gjennom et par trinn for å sette opp kontoen din.

Når du er logget inn, og har Google Calendar foran deg, trykker du på den lille haken ved siden av "Andre kalendere", og velger "Legg til via nettadresse":

I vinduet som dukker opp, limer du inn adressen du har fått tidligere, og velger "Legg til kalender":

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor, skal nå kalenderen dukke opp i Google Calendar og Android, og endringer som du gjør i Webmegler vil automatisk synkroniseres inn her.

NB: Merk at det ikke er mulig å legge til kalender-avtaler i Webmegler direkte fra Google Calendar/Android, og at påminnelser satt i Webmegler ikke respekteres av Google Calendar/Android. Dette skyldes begrensninger som eksisterer i disse systemene.