Godta partnerforespørsel
Oppdatert over en uke siden
  1. Logg inn på din Facebook-konto og gå til bedriftens Facebook-side.

2. Klikk på "Innstillinger" øverst til høyre på siden.

3. I venstremenyen, klikk på "Sideroller".

4. Scroll ned til "Ventende partnerforespørsler" -delen. Hvis du ikke ser noen ventende forespørsler, må du forsikre deg om at partneren har sendt en forespørsel om å koble til, og kontakt dem om nødvendig.

5. Klikk på "Svar på forespørsel"-knappen ved siden av partnerens navn.

6. En dialogboks vil vises med partnerens forespørsel. Gjennomgå detaljene og forsikre deg om at det er riktig partner du ønsker å koble til.

7. Klikk på riktig svaralternativ, for eksempel "Godta" eller "Bekreft", for å godkjenne partnerforespørselen.

8. Hvis du blir bedt om det, skriv inn passordet for Facebook-kontoen din for å bekrefte handlingen.

9. Når partnerforespørselen er godkjent, vil partneren få tilgang til visse tillatelser på din bedrifts Facebook-side.

*Det er viktig å merke seg at de spesifikke valgene og utformingen kan variere noe avhengig av eventuelle oppdateringer som er gjort på Facebook-grensesnittet.