Kalendersynkronisering: iPhone / iPad
Oppdatert over en uke siden

NB! Skjermbildene her er hentet fra iOS6, men fremgangsmåten er den samme for nyere tlf.

Da det er fortløpende lanseres nye IOS der ting ser litt ulikt ut, er det også lagt inn en hjelpeside fra Apple her:
https://support.apple.com/no-no/guide/iphone/iph3d1110d4/ios

Først går du inn på "Innstillinger", og velger "Mail, kontakter, kalendere" i listen som da dukker opp:

Deretter velger du "Legg til konto..." på neste side

Så velger du "Annet"

...og "Legg til abonnementskalender"

Da kommer du til en side hvor du skal fylle ut din unike kalenderadresse (hentes fra brukerportalen: http://webmegler.no/bruker) i feltet kalt "Tjener". Trykk så "Neste".

Hvis alt går bra kommer du til denne siden, der alt av kalenderinformasjon allerede er valgt. Her kan du endre beskrivelse hvis du vil, ellers trykker du bare på "Arkiver". Hvis du får en feilmelding om at den ikke kunne verifisere kalenderen, har du trolig skrevet feil adresse. Gå tilbake, og prøv igjen.

Da skal alt være på plass! Gå til Kalender-appen, og sjekk at kalenderen vises med samme info som i Webmegler. NB! Merk at det ikke er mulig å legge til hendelser direkte i kalenderen her ettersom dette er en en-veis synkronisering.

Hvis ikke kalenderen dukker opp, trykk på "Kalendere" oppe til venstre, og sjekk at Webmegler-dagboken er huket av:

Ilustrasjoner iPad

Instruksene for å sette opp kalenderen på en iPad er nesten den samme som for iPhone, men med litt variasjoner i brukergrensesnittet. Derfor viser vi kun bilder av prosessen her.