Innlogging og overblikk V5 (nettversjon av Webmegler)
Oppdatert over en uke siden

Logge inn i Webmegler V5

Gå til login.webmegler.no i din nettleser og bruk ditt mobilnummer og vanlige Webmeglerpassord for å logge inn:

Har du glemt ditt passord trykk på knappen "Glemt passord?" for å finne din innloggingsinformasjon. Du kan også endre passord i selvbetjeningsportalen webmegler.no/bruker

Etter å ha trykket «Logg inn» og fått verifisert riktig webmeglerpassord vil du få tilsendt et engangspassord via SMS.

Du må nå oppgi og verifisere dette før du kan logge inn i Webmegler V5:

Etter å ha trykket «Verifiser» med riktig engangskode vil du bli sendt til Webmegler V5 dashboard.

Dersom du krysset av for «Husk denne enheten» vil du ved påfølgende innlogginger fra denne enheten/nettleseren kunne hoppe over steget for verifisering av engangspassord. Dette betyr at du da kan logge inn på nytt bare ved å identifisere deg med mobilnummer og ditt vanlige Webmeglerpassord. Dette vil være gjeldende i ca 2 måneder. Deretter må du identifisere deg på nytt med engangspassord i tillegg til Webmeglerpassord, til tross for at du valgte «Husk denne enheten».

Dashboard og overblikk

Innlogget i Webmegler V5 vises overblikk over dine saker:

Oppdrag som vises her kan du trykke på for å åpne oppdragsbildet til - eller bruke Rød menylinje / søkefelt i toppen som utgangspunkt for å lage nytt oppdrag eller finne eksisterende oppdrag.