Infoland bestillingstjeneste
Oppdatert over en uke siden

Beskrivelse

Tjeneste som gjør produkter i Ambitas produktkatalog tilgjengelig for bestilling i Webmegler.
Systemet er utviklet for bestilling og leveranse av eiendomsopplysninger og meglerpakker for eiendommer og borettsandeler.

Løsningen er tilgjengelig under integrasjoner. (Nedtrekksmeny ved siden av fjærpenn)

Hente tilgjengelige produkter

Produktene blir tilgjengelig basert på et matrikkelsøk eller andelsnummer/organisasjonsnummer-søk hos Ambita.
I Webmegler kan du enkelt velge mellom hovedmatrikkel, tilleggsmatrikkel, eller andelsnummer/org.nr.
Det er også mulig å gjøre et manuelt fritekst søk ved behov.
Tilgjengelige produkter listes ut, og kan legges i handlekurv.

Legge inn bestilling

Bestilling på valgte produkter sendes til Ambita sammen med en referanse av hvem som har bestilt produktene.
Ordren vil gå gjennom Ambita sitt system og leveres når produktet er ferdig.
Bestilte produkter leveres til gjeldende oppdrag og dukker opp på "Dokumenter" tab'en.

Følge ordrestatus og informasjon

Leveransen kan ta alt fra noen sekunder for automatiske produksjoner til mange dager for store manuelle produksjoner.
Status på ordren er tilgjengelig på "Forbruk" tab'en. Herfra kan man klikke inn på den enkelte ordren for detaljer.
Faktura blir sendt av Ambita.
Det finnes også en fakturaoversikt for å kunne se på ordrehistorikken for et firma.