SPRING | Marknadsmateriell
Annet
Anbefalt ytelse på datamaskiner når du bruker Spring

Dersom du opplever tregheter i Spring, kan det skyldes ytelsen på din datamaskin.

Oppdatert over en uke siden

For at Spring skal oppleves som effektivt og enkelt å jobbe med selv for tunge dokumenter, som salgsoppgaver med mange sider med takster/vedlegg, anbefaler vi følgende ytelse på din maskin:

Minimum: RAM*: 8 GB, Windows 10 (muligens nyere MACOS), 2 Mbit Internett, CPU**: Intel i5/Ryzen 5 eller nyere, GPU: Påkrevd

Vi anbefaler ikke å gå under dette nivået / poengsummen på CPU (15000)

Anbefalt: RAM*: 16 GB, Windows 10 (muligens nyere MACOS), 10mbit internett, CPU**: Intel i5/Ryzen 5 eller nyere. GPU: Påkrevd, og det er viktig å ha et dedikert grafikkort og ikke "integrert grafikk" (nyere generasjoner av Intel og AMD har bedre integrert grafikk, men det skaleres med CPU, så hvis du ikke har en dedikert GPU, kan du må ha en bedre CPU).

Vi anbefaler en CPU på nivå med denne / med en tilsvarende poengsum (25000) Eksempel: https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-13600H&id=5376

* hvis du kjører mange andre programmer samtidig, anbefaler vi å øke RAM-en

** du kan sjekke CPU her: https://www.cpubenchmark.net, vi anbefaler en poengsum på 20000 eller mer

Vi kan også motta systeminformasjon for å gi en anbefaling basert på den (Systeminformasjon => Eksporter). Vi anbefaler at det settes opp en test på et reelt oppdrag på den dårligste maskinen som skal brukes. En test er fortrinnsvis en komplett/kompleks salgsoppgave på 200+ sider, med mye tekst.

Ytelsen påvirkes også sterkt av skjermoppløsning i forhold til CPU/GPU, har du en bærbar PC med 720p, men kobler til dokking på en ultra bred 4k-skjerm, vil ytelsen synke drastisk. Andre åpne programmer som bruker mye CPU, minne eller GPU vil også redusere ytelsen.

Anbefalinger:

Hvis du vil ha en "2 i 1" PC, anbefaler vi noe alá dette (men på egen risiko, da dette er mer å betrakte som et "kraftig nettbrett"):