Prosjekt / Nybygg
Publisering av Byggetrinn eller enhet til Finn.no
Oppdatert over en uke siden

I Core kan du velge å publisere byggetrinn og enheter på Finn (eller andre annonseringsplattformer) sammen, og/eller separat.

Publisering av byggetrinn

Hvis du skal pulisere et byggetrinn med tilhørene enheter, fungerer det slik:

Byggetrinnet må være ferdig utfylt med påkrevde felter og være på en oppdragsstatus som tillater publisering - typisk Markedsføringsklar

Det samme gjelder de valgte underenhetene som skal publiseres

• Naviger til byggetrinnets fane for Markedsføring, og gå til feltet Nettannonser.

• Huk av for ønsket publiseringssted, f.eks. Finn.no

• En liste over prosjektenhetene til byggetrinnet vil da dukke opp, og du kan huke av for de du ønsker at skal publiseres.

• Klikk på Publiser trinn og valgte enheter, og publiseringen vil gjennomføres.

• En lenke til byggetrinnets annonse vil dukke opp til høyre for byggetrinnet i tabellen, og lenker til prosjektenhetenes annonser finnes til høyre for prosjektenhetene i tabellen.

På samme måte kan du velge publiseringssted og relevante enheter for å oppdatere og pause annonsene.

Publisering av enhet

Hvis du vil publisere en prosjektenhet til Finn separat, gjør du følgende:

• Gå til prosjektenheten du ønsker å publisere

• Klikk på fanen Markedsføring

• Gå til feltet Nettannonser

• Huk av for Finn.no “Separat annonse”

• Klikk på “Publiser valgte”

Du kan også se en forhåndsvisning av annonsen før den publiseres.

PS! Du kan annonsere både byggetrinn og enhet samtidig men separat. En enhet kan altså ha sin egen Finn-annonse samtidig som den er en del av byggetrinnets Finn-annonse.