FEILMELDINGER ⚠️
Editor fikk ikke lastet javascript

En eller flere javascript-filer Editor behøver for å kjøre kunne ikke lastes.

Oppdatert over en uke siden

Editor fikk ikke lastet javascript

En eller flere javascript-filer Editor behøver for å kjøre kunne ikke lastes.

Dette er oftest et problem påvirket av nettverk eller nettleserens cache.

Som regel virker det hvis du prøver på nytt.

Hvis problemet vedvarer - prøv å tømme/nullstille nettleserens cache

Feilen har blitt logget med id: 3155

Grunnen til dette kan være ett/flere av disse punktene:

• For lite RAM/minne (prøv å lukke en fane, vindu eller program)

• Lite diskplass eller cache i nettleseren

• Nettverksproblemer (proxy, brannmur, anti-virus). Hvis flere enn deg på samme kontor har samme problem, ta det opp med IT-avdelingen.

• Datamaskinen har for mye last / er ikke rask nok (prøv å restarte).

Kontakt support via knappen nederst til høyre hvis problemet vedvarer.