Kontrollere og redigere opplysninger
Oppdatert over en uke siden

På fanen Nøkkelinfo på oppdraget ligger det nå en rekke opplysninger om oppdraget. Gå over og kontroller at det stemmer.

Redigere informasjon på selger

For å redigere informasjonen på selger gjør du følgende:

• Navigér til relevant selger. Dette kan du gjøre via for eksempel kontaktlenken i ibox for Selger/Hjemmelshaver under fane for Nøkkelinfo på et oppdrag.

• Trykk på Rediger kontakt.

• Her kan du se over og eventuelt endre informasjon.

• Trykk på Lagre.

Angi fullmektig for hjemmelshaver

For å angi fullmektig for hjemmelshaver gjør du følgende:

1. Navigér til fane for Nøkkelinfo, boks Selger/Hjemmelshaver på oppdraget ditt.

2. Søk opp din ekstra kontakt i boksens søkefelt, og velg han/henne.

3. Trykk på kontaktens “boks” i boksen, så den utvides og du kan se de forskjellige rollevalgene (Som f.eks Fullmektig).

4. Huk av for Fullmektig, så avhukingen for din eksisterende hjemmelshaver dukker opp, under undertittelen Fullmektig for.

5. Huk av for denne kontakten. Kontakten du la til er nå fullmektig for hjemmelshaver,

Registrere legitimasjon på selger

For å registrere legitimasjon på selger gjør du følgende:

1. Navigér til fane for Nøkkelinfo, boks Selger/Hjemmelshaver på oppdraget ditt.

2. Trykk på navnet til selgeren din, slik at du blir navigert til kontaktens side i Core.

3. Navigér til fanen Legitimasjon på kontakten du nå befinner deg på.

4. Trykk på + Legg til legitimasjon i boksen Legitimasjon, som vil åpne en popup.

5. Huk av for passende legitimasjonstype (Legitimasjon i dette tilfellet), fyll inn en fremtidig dato i feltet Utløpsdato.

6. Trykk på Last opp en fil, og velg legitimasjonsfilen din fra lokal mappe.

• Alternativ, ha denne filen allerede lastet opp i kontaktens fane for Filer, og trykk på Velg en fil fra Core, og deretter velg filen fra kontaktens filer.

7. Om filen er et bilde kan du nå se en forhåndsvisning av den i pop-upen.

8. Huk av for “Aksepter" og trykk Lagre.

9. Legitimasjonen nå ligger i denne tabellen, og at man kan trykke på trippelpunktalternativene for å velge Forhåndsvis for å se filen.

Filen ligger nå også under Filer på kontakten.