Pro & Contra
Oppdatert over en uke siden

I oppgjørsfanen på et oppdrag finner du feltet Pro-Contra.

Her legger man inn utgifter som enten selger eller kjøper har, eller har lagt ut for, og som skal avregnes i oppgjøret.

1. For å legge inn en ny utgift, klikk på + Oppføring.

2. Legg inn en beskrivelse eller tittel for utgiften

3. Velg om den er betalt av kjøper eller selger

4. Legg inn inn “Fra dato”, Til dato”, “Overtakelsesdato” og “Beløp”

5. Huk av for om det skal Kladdes i regnskapet.

6. For å fullføre, klikk “OK”.

PS! Huker du av for vannmåling, må du i tillegg legge inn målerstand fra, til, og ved overtakelse.

Dette legger seg så inn som et innslag i listen, med beregnet fordeling mellom selger og kjøper. Hvis man legger inn flere innslag så vil totalberegningen ligge i bunnen av skjermbildet.