WAVE | Digital annonsering
Digital Annonsering via Wave
Oppdatert over en uke siden

Funksjonalitet Wave

Wave har en rekke funksjoner som du bør være oppmerksom på. Først og fremst er Wave integrert både med Core og Spring.

Tilgang til Wave

• For å komme til Wave via Core, klikk på fanen til venstre som heter Annonsering når du står på et oppdrag.

• For å komme til Wave via Spring, trykk på fanen øverst som heter Digital Annonsering.

Automatisk bestilling

I Wave er det som regel satt opp automatisk bestilling av annonser. Megleren mottar en tydelig e-post før annonsen publiseres, med muligheten til raskt å endre/optimalisere annonsen selv om de ønsker det. Dette er implementert for å utløse annonser.

Opprett en digital annonse manuelt

• Når du sår på oppdraget ditt i Core, klikk på Annonsering.

• Velg Ny annonse øverst til venstre.

Du vil nå se en liste over generelle annonsene for kontoret.

• Finn riktig mal og velg Opprett.

Malen vil automatisk inkludere et bilde og opplysninger fra oppdraget. Du kan endre denne informasjonen dersom du ønsker det.

• Bestem når annonsen skal publiseres - enten umiddelbart ved midnatt eller på en spesifikk dato.

• For å fullføre bestillingen, klikk på "Fortsett til bestilling". Du vil da se en forhåndsvisning av hvordan annonsen vil se ut på ulike plattformer.

• Når du er fornøyd, klikk på "Bekreft bestilling". Annonsen vil da bli bestilt.

Endre det geografiske området for annonsene

Wave setter automatisk opp et geografisk område for alle annonser. Den legger alltid til et geografisk område med en radius på 15 kilometer fra boligen som skal selges. I noen tilfeller kan det imidlertid hende at du har et fritidshus eller en hytte til salgs der kjøperne ikke befinner seg i det geografiske området der du selger. Da kan du endre det geografiske området for en spesifikk annonse i Wave. For eksempel, hvis du selger en gjenstand i Hafjell, men ønsker at annonsen skal nå ut til Oslo, kan dette justeres i Wave med et enkelt tastetrykk.