Alle samlinger
CORE | Fagsystem
Antihvitvask (AML)
Forsterket AHV-status ved screening
Forsterket AHV-status ved screening

I denne artikkelen kan du se hvordan du går frem dersom du oppnår forsterket AHV/AML-status ved screening av kontakter.

Oppdatert over en uke siden

Status "Forsterket"

Skulle det ved screening oppstå treff i registeret, så vil man få en rapportfil som legger seg på både oppdraget og på kontakten man screenet, AHV-status vil automatisk oppdateres til Forsterket, man får varsel på epost og via Core, og det resultatet kommuniseres på oppdraget:

For å kunne håndtere resultatet må man først åpne rapporten via «handling kreves». Vær obs på at du mest sannsynlig må tillate åpning av nye faner i nettleseren din:

Etter at du har åpnet og lest rapporten, så vil det være mulig å velge resultat av screeningen i dropdown. Her er det meningen at megler skal kategorisere hvilken type treff rapporten omhandlet (dette kreves blant annet for å kunne generere rapporter på type treff), eventuelt velge at rapporten bare omhandlet rettighetshavere (som ofte skjer ved monitorering av firma):

Deretter kan man velge at varselet har blitt håndtert, og «Handling kreves»-varselet vil forsvinne fra toppmenyen. Om man vil videre i oppdragsflyten mangler det da bare å oppdatere AHV-statusen på oppdraget.

Svarte dette på spørsmålet?