Alle samlinger
CORE | Fagsystem
Antihvitvask (AML)
Monitorering av selskap - AML (Antihvitvask) i Core
Monitorering av selskap - AML (Antihvitvask) i Core
Oppdatert over en uke siden

Monitorering av selskap

Når et selskap monitoreres vil det kontinuerlig følges med på om det skjer endringer til strukturen i selskapet, og når en endring skjer vil man få et resultat. Uansett om resultatet må håndteres eller ikke vil det logges i i boksen for «AML – Monitorering» på selskapets kontaktside i Core:

For at et selskap skal kunne monitoreres, må det ha et organisasjonsnummer og ligge som selger/kjøper på minst ett aktivt oppdrag.

Monitorering av selskap vil automatisk starte når man aktiverer et oppdrag/byggetrinn/prosjekt (Når oppdraget får oppdragsnummer), eller om man legger til et nytt selskap på et oppdrag/byggetrinn/prosjekt.

Unntaket til dette er hvis det i administrasjon av statuser er definert at en gitt status ikke skal trigge monitorering. Når et oppdrag er innom denne statusen vil monitorering automatisk stoppe, med mindre selskapet ligger på et annet oppdrag hvor det ennå skal monitoreres.

Annet enn det vil monitorering og håndtering av monitoreringsresultater fungere ganske likt screening og screeningsresultater, og man vil få epost- og streamvarsel ved alle monitoreringsresultater.

Svarte dette på spørsmålet?