Brukertilgang til en ny kundebase i Webmegler

Her følger en enkel veiledning for å sette opp tilgangen til en ny kundebase for en bruker.

Oppdatert over en uke siden

Noen brukere har behov for å få tilgang til flere kundebaser i Webmegler, spesielt gjelder dette oppgjørsavdelinger.

Viktig: Før du følger stegene nedenfor, må du sørge for at brukertilgangen allerede er bestilt og bekreftet opprettet av vår supportavdeling. Trykk på "chatikonet" nederst til høyre for å komme i kontakt med oss.

Lag nytt passord på den nye brukeren:

Gå til selvbetjeningsportalen ved å åpne nettleseren din og besøke https://webmegler.no/bruker.

Logg på med brukernavn og det midlertidige passordet som sendes på sms.

Etter innlogging, følg instruksjonene for å opprette et nytt og sikkert passord for brukeren din som er tilknyttet den nye kundebasen.

Konfigurer tilgang til den nye kundebasen

For lokalt installerte versjoner av Webmegler:

Åpne File Explorer (Filutforsker) på datamaskinen din.

Naviger til stedet der Webmegler er installert. Som standard er dette ofte plassert på C:\WebmeglerVersjon4.

Under denne lokasjonen vil du finne en eller flere undermapper som heter WMxxx, der xxx representerer et nummer som identifiserer en kundebase.

Opprett en ny mappe med navnet WMxxx, der xxx erstattes med kundebasenummeret (for eksempel WM120).

For å opprette den nye mappen, høyreklikk på siden, velg "Ny" og deretter "Mappe".

Gi mappen navnet WMxxx og bekreft opprettelsen.

Nå er du klar til å bytte mellom kundebaser i Webmegler.

Bytt mellom kundebaser

Åpne Webmegler-applikasjonen.

Gå inn på den øverste grå linjen, velg annet og trykk logg inn på en annen database. Eller benytt deg av hurtigtast Ctrl+ U

Med disse enkle trinnene skal du nå kunne logge inn i den nye kundebasen og bruke Webmegler som normalt.