Sende purring på faktura i Core
Oppdatert over en uke siden

Manuell utsending av purring

Dersom fakturaen har passert forfallsdato kan du klikke på trippelpunktmenyen og velge Send purring for å sende en purring.

Dette vil da åpne en pop-up hvor man fyller inn relevant informasjon, for deretter å endre status på fakturaen til “Purring opprettet”, og åpne en pop-up for epostutsending.

Epostens innhold og vedlegg er basert på dokumentmalene med relasjon Purring selger eller Purring kjøper, alt ettersom mottaker.

Automatisk purring

Hvis du har huket av for Automatisk purring for fakturaen (under opprettelse/redigering av faktura) vil purring sendes ut automatisk etter at forfallsdato er passert, og status på fakturaen vil oppdateres for å reflektere dette.