Opprette faktura i Core
Oppdatert over en uke siden

Fakturaer på et oppdrag finnes i fane for Oppgjør, i feltet Faktura. Man kan se en oversikt over alle faktura (og purringer) på alle oppdrag i Core ved å gå til hovedfane for Oppgjør, underfane Faktura.

Opprette faktura

For å opprette en faktura gjør du følgende:

• Marker ett eller flere innslag i tabellen Oppdragets regnskap, og deretter klikke på knappen Opprett faktura.

• Dette vil åpne en pop-up hvor man fyller inn relevant informasjon, og om purring skal foregå automatisk eller ikke.

• Når alt av informasjon er fylt inn kan man velge å opprette fakturaen direkte, eller først lagre den som en kladd. I begge tilfellene dukker det opp et innslag i ibox Faktura, men da enten med status “Kladd” eller status “Opprettet”. Om man trykker på trippelpunktalternativene til høyre i feltet for Faktura like under vil man kunne gå fra status “Kladd” til “Opprettet” ved å klikke på knappen Opprett faktura fra kladd.

En faktura som er ved status “Opprettet” eller senere i statusløpet vil ha ett eller flere innslag den var opprettet fra i tabell for Oppdragets regnskap, og disse vil være indikert i Oppdragets regnskap, kolonne Bilagsnr. med et faktura-ikon. Om man lar musepekeren hvile over dette ikonet vil man kunne se fakturanummeret, som korresponderer med samme nummer i kolonne for #, ibox Faktura.