Økonomi og Oppgjør
Opprette bankutbetaling på oppdrag i Core
Oppdatert over en uke siden

Bankutbetalinger på oppdrag

En liste over bankutbetalinger på oppdraget finnes i fane for Oppgjør, i feltet Bankutbetalinger.

Her kan man se og behandle eksisterende bankutbetalinger, og opprette nye.

Bankutbetalinger vil være koblet til et innslag i tabellen Oppdragets regnskap, og dette innslaget vil være indikert med teksten “bankutbetaling” i kolonnen for Bilagsnr. En del av disse bankutbetalingene blir opprettet automatisk ved bestillinger mot tredjeparter gjennom Core.

Opprettelse av bankutbetalinger

• Gå til fanen Oppgjør og naviger til feltet Bankutbetalinger

• Du kan opprette bankutbetalinger ved å klikke på knappen + Ny bankutbetaling.

• Dette vil åpne en pop-up hvor du fyller inn nødvendig informasjon om bankutbetalingen.

• Når alt er fylt inn og man lagrer vil det opprettes en bankutbetaling med status Kladd, samt en tilkoblet bilagskladd i tabell for Oppdragets regnskap.

NB: Oppdraget må ha en klientkonto for at man skal kunne opprette bankutbetalinger.

Klientkonto finnes under fane for Oppgjør, i feltet Klientkonto. Klientkonto settes automatisk inn på oppdraget (basert på meglerforetaksinnstillinger) når oppdraget blir aktivert.