Reaktivere oppdrag i Spring
Oppdatert over en uke siden

Slik reaktiverer du et objekt:

Forsikre deg om at alternativet for inaktive elementer er merket av.

Finn deretter elementet du ønsker å aktivere, og klikk på "Søk".

1

Hold musepekeren over informasjons-"i"-symbolet, og klikk deretter på "Reaktiver".

2

Sjekk at all informasjon om objektet er korrekt, og fyll eventuelt inn din e-postadresse. Kryss av for å motta en e-post når bildene er hentet inn (dette tar vanligvis ca. 2-3 minutter, avhengig av antall bilder). Deretter klikker du på "Reaktiver dette objektet" og bekrefter i den nye pop-up-vinduet som vises.

3

Du kan begynne å jobbe med objektet ditt umiddelbart, men vi anbefaler at du venter i 2-3 minutter til bildene er hentet inn. For eksempel, hvis du skal opprette en objektbeskrivelse før alle bildene er hentet, vil du kun kunne se bildene som ble hentet inn frem til du åpnet objektbeskrivelsen. Du kan alltid lukke dokumentet du arbeider med og åpne det igjen etter at bildene er lastet opp. Da vil de være tilgjengelige for deg, slik at du kan velge dem i dokumentet.