Alle collectiesInstellingenPersonnalisatie
Configuratie van nieuwe lijstpagina's
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Welke pagina's zijn bijgewerkt met de nieuwe lijsten?

De contact- en bedrijvenpagina's zijn bijgewerkt. We informeren u zodra andere pagina's zijn bijgewerkt.

2. Welke nieuwe functies zijn beschikbaar op de lijstpagina's?

Met de nieuwe lijsten kunt u:

• Kolommen wijzigen

• Volgorde van kolommen wijzigen

• Kolombreedte aanpassen

• Kolommen vastzetten

• Volgorde van items wijzigen

• Aantal weergegeven items aanpassen

3. Hoe wijzig ik de weergegeven kolommen?

Klik op de drie puntjes bij de kolomnaam en selecteer/deselecteer kolommen.

4. Hoe verander ik de volgorde van de kolommen?

Versleep de kolomkop naar de gewenste positie.

5. Hoe pas ik de kolombreedte aan?

Versleep de rand van de kolomkop. Voor automatische aanpassing, klik op de drie puntjes en selecteer "Automatisch aanpassen".

6. Hoe wijzig ik de volgorde van de items?

Klik op de kolomnaam om te sorteren.

7. Hoe zet ik kolommen vast?

Klik op de drie puntjes bij de kolomnaam en selecteer "Links vastzetten" of "Rechts vastzetten".

8. Kan ik het aantal weergegeven items wijzigen?

Ja, gebruik de selector onderaan de lijst.

9. Welke verbeteringen zijn er aan de filter?

U kunt nu meerdere items in meerdere filters tegelijk selecteren.

10. Worden mijn instellingen opgeslagen als ik de pagina verlaat?

Ja, filters, kolomconfiguratie en het aantal weergegeven items worden opgeslagen.

11. Kan ik terugkeren naar de oorspronkelijke kolomconfiguratie?

Ja, klik op de drie puntjes bij de kolomnaam en selecteer "Kolommen resetten".