Alle collectiesDe Mobiele Applicatie
Zich inloggen op de mobiele applicatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra u de applicatie gedownload hebt, kunt u deze openen om in te loggen.

Voer uw bedrijfscode en uw gebruikelijke login en wachtwoord in.

Uw bedrijfscode is uw bedrijfsnummer in vertuoza. U vindt deze in de URL van de inlogpagina op uw webbrowser na het woord "tenant_id=".

Opmerking: het is ook mogelijk om het domein te gebruiken dat wordt weergegeven voor alle beheergebruikers in Instellingen > Bedrijf > Abonnement.