Stocklocaties
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar het tabblad Instellingen > Eigenschappen > Stock > Locaties.

Vanaf deze pagina kunt u uw stocklocaties beheren, dat wil zeggen, de locaties van de stock in kaart brengen op basis van de niveaus die u hebt ingesteld in de voorkeuren.

• U kunt de weergegeven locaties in de tabel bewerken of verwijderen.

• U kunt een nieuwe voorraadlocatie maken door op "+ Nieuw" te klikken:

• Een venster wordt geopend en u selecteert het gewenste locatieniveau.

• U voegt een locatie toe.

• U kunt er meerdere tegelijk toevoegen en indien nodig verwijderen.

• U klikt op indienen.

Opmerking: Als u een niveau 2 of 3 toevoegt, moet u het vorige locatieniveau selecteren.