Types werven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is een 'Type werf'?

Een "Type werf" in Vertuoza is een aanpasbaar veld dat gebruikers in staat stelt hun offertes en werfplaatsen te classificeren op basis van specifieke categorieën.

Hoe maak je een nieuw 'Type werf':

1. Ga naar de sectie "Instellingen".

2. In "Eigenschappen" > "Werven" selecteer de optie "Type werven".

3. Klik op "+ Nieuw".

4. Geef een naam aan het type.

5. Sla de wijzigingen op.

Voordelen van het gebruik van 'Type werven':

1. Organisatie : Classificeer uw offertes en werfplaatsen op een logische manier op basis van hun aard, of het nu gaat om sector, werfgrootte, of een andere relevante eigenschap.

2. Gemakkelijk Filteren : Gebruik de filterfunctie om snel toegang te krijgen tot specifieke werfplaatsen en offertes, op basis van de toegewezen 'soorten werfplaats'.